In de schoenen van….

In de schoenen van….

Ramon leeft met zijn broer en ouders in houten, hij woont daar al sinds 2000 en is geboren in het ziekenhuis in Nieuwegein.

Ramon heeft hiervoor roc-midden-nederland resource management gedaan. Dit vond hij niet leuk, en is media redactie gaan doen.

Ramon doet niks in zijn vrijetijd, hij gaat netflixen, chillen met vrienden… of echt helemaal niks.

 

Ik ben ramon en ik leef met mijn broer en ouders in houten. Ik woon hier al mijn hele leven, maar ik ben niet thuis geboren, ik ben geboren in nieuwegein. Ik heb een rustige jeugd gehad, en alles verliep simpel. Totdat een keuze voor een opleiding moest doen. Ik dacht dat ik resource management leuk vond maar dit bleek niet zo to zijn. Later heb ik gekozen voor media redactie en dat vind ik al een stuk beter. Later wil ik iets met media gaan doen. Want dat spreekt mij  heel erg aan. In mijn vrije tijd chill ik met vrienden, ga ik netflixen, of gewoon chillen op bed of bank.

 

Ik liep mijn klas in, ik dacht ik heb er zin in. Toen we eenmaal in de les zaten, vond ik er echt niks aan. Alles was saai en ik dacht dit wordt hem niet. Die avond ben ik gelijk gaan zoeken naar andere opleidingen die mij aanspraken, media redactie leek mij heel erg leuk. Er zat alleen een nadeel aan, want ik moest het helejaar over doen. Gelukkig is redactie maar 3jaar en maakt het minder uit.

Nadat ik dit wist, heb ik met mijn ouders gepraat, die zeiden je moet het zelf weten. Want wij willen het beste voor je en jij moet niet iets doen wat je niet leuk vind. Dit vond ik heel erg fijn, en heeft ervoor gezorgd dat ik er helemaal zeker van was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.