winterparadijs facebook bericht!

winterparadijs facebook bericht!

Schaatsen op je eerste date? Hartstikke leuk!

Een eerste date is natuurlijk super spannend, hoe hou je een gesprek op gang? Krijg je geen ongemakkelijke stiltes en kan je hem/haar aan het lachen maken? Ga schaatsen bij het WinterparadIJS!! Er zijn veel dingen die je op de schaatsbaan kan doen, hier zijn ze voor je uitgestippeld.

Samen muziek luisteren

Als je met je date op zondag met je date naar winterparadIJS gaat kan je gezellig samen genieten van de live concerten!

Warme choco bestellen

Je kan er wat gaan drinken, met de magische kerstsfeer zal het nooit ongemakkelijk zijn op je eerste date. Warme chocomelk erbij om je handen op te warmen en gezellig met je date te praten.

Schaatsen

Natuurlijk kan je gaan schaatsen, wat is er nou leuker dan samen stuntelen op het ijs. Terwijl je elkaar stevig vasthouden om te blijven staan, heb je gelijk een leuk gesprek.

Knus bij elkaar zitten

Naast zelf stuntelen op het ijs is het ook leuk om naar andere mensen te kijken. Op een bankje die op het podium staat, met wat kussentjes en een deken erbij.  Tegen elkaar aanliggen terwijl je kijkt hoe mensen schaatsen, en af en toe giechelen als er iemand per ongeluk onderuit gaat. Maar pas op, voor je het weet lig je zelf of je snufferd 😉

Hier heb je wat tips om je eerste date een groot succes te laten worden op de schaatsbaan! Zien we jou en je date binnenkort? Tot gauw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.