Openbaar beroerd | OV klaagminuutje

Openbaar beroerd | OV klaagminuutje

Beste busreiziger met chagrijnig gezicht en luide stem,

Waarom moet je, als ik mij net heb geïnstalleerd in mijn favoriete plekje in de bus, je telefoon er bij pakken en ruzie maken met je husband to be.

Kon dit niet tien minuutjes wachten? Denk ik als ik zie bij welke halte je uitstapt.

Maar je was jammer genoeg niet de enige. Schuin achter je zat een man die het een slim idee vond om nu het bedrijf te gaan bellen waar hij onlangs had gesolliciteerd. Aan zijn gezicht te zien is hij niet tevreden met wat hij hoort. Ik, nu ook met een chagrijnig kop, pak geïrriteerd mijn oortjes er bij en zet het geluid van mijn muziek zo hard mogelijk.

Zo. Daar zijn we gelukkig ook weer van af.

Totdat de bus bij de volgende halte stopt en er een moeder met haar huilende kind de bus in stapt en naast mij komt zitten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.