Worst case scenario

Worst case scenario

Lief dagboek, vandaag ging het echt helemaal kut. In eerste instantie ben ik door de wekker heen geslapen en werd ik wakker met ontzettende koppijn. Daarnaast was mijn telefoon niet opgeladen en hij is 5%. Ik rende nog snel naar de oplader en gleed uit over mijn schoen die nog in de kamer lag. Mijn telefoon vloog door de kamer en knalde tegen de muur. Ik kroop snel naar mijn telefoon die daar op de grond lag, met angst in mijn ogen pak ik hem op en ja hoor, er zit een barst in.

Ik stapte op mijn fiets en ik kwam er snel achter dat mijn band lek was. En alsof het nog niet erg genoeg was moest ik naar het station lopen met regen en een chagrijnige kop. Eenmaal aangekomen op het station kom ik erachter dat mijn ov nog thuis ligt en ik een kaartje moet kopen. En alsof het nog niet erger kon worden had de treinvertraging en moet ik meer dan een uur buiten in de kou staan. Na een half uur voel ik mijn tenen niet meer en zit ik constant te bibberen en te snotteren.

Als daar dan eindelijk de trein is stap ik in een overvolle trein. Nergens kan ik zetten behalve naast een man stinkend naar sigaretten en bier. Als ik eenmaal sta en klaar ben om weg te gaan hoor je het geluid van de intercom en komt het slechte nieuws er is een boom op het spoor gevallen en we kunnen niet verder.

Er worden nooit bussen ingezet maar daardoor kom ik nog 2 uur later aan op school. Al met al was dit een slechte ochtend.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.