Uitgaan in Utrecht

Uitgaan in Utrecht

In Utrecht is de keuze voor uitgaansgelegenheden ontzettend groot. Utrecht heeft altijd wel een uitgaansgelegenheid waar je terecht kan. In dit artikel lees je over de openingstijden, locaties en de minimumleeftijd van een van deze gelegenheden.

Tivoli (Vredenburg)

Tivoli heeft vaak verschillende evenementen zoals concerten of feesten, zo heb je iedere donderdag Pop-O-Matic waar je een kenmerkende mix van tijden en stijlen, van verse hits naar krakende originals kan verwachten. De openingstijden verschillen daarom ook per evenement want ieder evenement is verschillend. Sommige evenementen zijn gratis als je je studentenpas toont. Bij Tivoli hebben bezoekers jonger dan 18 jaar na 23:00 geen toegang.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.