Street Style-Redactie

Street Style-Redactie

Wat is jou mening over je eigen kleding?

Hoe leuk is het om de straat op te gaan en er echter te komen wat mensen van hun eigen style vinden en hoe zei het zouden omschrijven. Om hierachter te komen is Jack geïnterviewd. Een rondje in de stad lopen en daar zat Jack op een paaltje. Jack werkt bij Levi’s in de binnenstad van Amersfoort, op dat moment had hij pauze en genoot hij van het zonnetje dat op deze woensdag heerlijk aan het schijnen was.

 

Jack omschrijft zijn style als clean, niet al te veel kleur en het moet zeker comfortabel zitten. Comfortabel en er goed uitzien kan nog best een uitdaging zijn, Jack vindt dat het vandaag weer gelukt is!

 

‘Op dit moment zou ik niks veranderen aan mijn kleding, maar 5 jaar gelden genoeg.’

 

Als je hem zou vragen wat hij 5 jaar anders had gedaan aan zijn kleding zou hij antwoorden dat hij had gewild dat hij niet zo mee liep met de groep en meer bezig was geweest met zijn eigen style te ontdekken.

 

Welke tip zou jij geven aan de modeontwerpers van dit moment? De mode van wat je ziet in de winkels. ‘Ik zou graag willen zien dat iedereen meer zijn eigen smaak in zijn kleding laat zien en niet zo veel van hetzelfde was. In elke winkel kun je bijna hetzelfde vinden.’

 

‘Balenciaga sneakers zijn mijn grootste investering ooit geweest.’

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.