Uitgaan in Utrecht! muurkrant week 6

Uitgaan in Utrecht! muurkrant week 6

Club Poema

Utrecht is een bruisende stad waar vaak tot in de laatste uurtjes nog wordt gefeest. Doordeweeks kom je vooral veel studenten tegen in een van de vele cafés, maar in het weekend zijn de clubs en de dansvloeren voor iedereen. In het bekende Drieharingstraatje vind je, tussen alle restaurants verscholen, Club Poema.

Daal af onder de grond voor een tof feest. Diverse muziekgenres passeren er de revue; door de week heen luister je er naar Minimal, Deephouse, TechHouse en Techno. Iedere dinsdag is het studentenavond, waar nationale en internationale studenten tot 05.00 uur los kunnen gaan. Van oudhollandse kroegen tot de meest moderne internationale clubs, van Hollandse meezingers tot de nieuwste dancemuziek en van Heineken bier tot gin-tonic: uitgaan in Utrecht is net zo divers als de mensen die Utrecht bezoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.