Met de mode meegaan? Dat kost teveel.

Met de mode meegaan? Dat kost teveel.

Kledingstijl, dat verschilt voor iedereen. Sommigen volgen alle modetrends, een ander trekt aan wat het meest lekker zit. Deze keer wordt de kledingstijl van Doris uitgelicht.

Doris heeft de outfit die ze vandaag aan heeft voornamelijk uitgekozen omdat het lekker zit. Dat kleding comfortabel zit, vindt ze het allerbelangrijkst. Iedereen heeft natuurlijk een eigen stijl. Haar eigen stijl zou ze omschrijven als neutraal. Ze draagt niet vaak extreme, opvallende kleding. Het vaakst draagt ze  lekker makkelijk een spijkerbroek met een leuk shirtje of een blouse erop.

 

Over haar meest favoriete kledingstuk hoefde ze niet lang na te denken. Dat is zonder twijfel een broek. Ze rijdt namelijk vaak op een scooter.

Een broek is dan handig met op- en afstappen, maar ook omdat het soms heel winderig is op de scooter, dan is een rok niet zo handig. Bovenal zegt ze zich hierin goed te kunnen bewegen.

Ze verandert haar kledingstijl eigenlijk zo goed als niet. Ze gaf aan dat ze eigenlijk altijd comfortabele, makkelijke kleding draagt. Haar reactie op het volgen van de huidige mode was duidelijk. ,,Met de mode meegaan, gaat niet zo.’’ Ze gaf aan niet rijk genoeg te zijn om alle modetrends te volgen. ,,De mode verandert vaak en dan moet ik veel nieuwe kleding kopen.’’

Al met al houdt Doris dus van comfortabele, neutrale kleding waarin ze zich goed kan bewegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.