“Gemakkelijk en casual”

“Gemakkelijk en casual”

Dit artikel gaat over de stijl van een voorbijganger. We hebben allemaal iemand geïnterviewd om zijn of haar stijl te benadrukken.

 De jongeman die ik geïnterviewd heb, houdt van makkelijke en casual kleding. Hij trekt sneller een sweater en een jeans aan dan een nette bloes en een pantalon. Hij vindt dit omdat het een stuk lekkerder zit.

“Mijn favoriete kledingstuk… ik denk een broek. Ze zitten lekker en comfortabel”. Hij vindt broeken/ jeans lekker zitten en ze zijn nonchalant. Dit is hoe hij graag over straat gaat in zijn dagelijkse leven. Broeken en jeans passen bij alles en dat is praktisch en gemakkelijk.

De jongeman winkelt meestal bij de H&M of bij de Primark. De kleding die ze bij deze winkels verkopen passen goed bij zijn stijl en smaak. Hij zegt “De kleding heeft een goede kwaliteit en is goedkoop”. De jongeman vindt dat goede kleding niet duur hoeft te zijn.

De stijl van de jongeman is bijna altijd hetzelfde. Hij verandert niet zo snel van zijn stijl. Dit vooral vanwege gemakzucht. Hij vindt zijn stijl zo prima en hij wilt er ook niet echt iets aan veranderen. Hij zou zich ook niet zo snel wat aantrekken van andere mensen als ze zijn stijl niks zouden vinden. Hij leeft zijn leven zoals hij wil en niet zoals anderen willen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.