Basic Style

Basic Style

Op een bankje voor een kledingwinkel in de stad te Amersfoort zat een wat oudere man. Ik had geen idee waarop hij zat te wachten. Hij droeg simpele kleding. Een lichtgroene trui, een donkerblauwe broek en bruine schoenen. Hij had wel een mooi horloge om de pols. Ik zag mijn kans schoon om hem aan te spreken en ik vroeg onder andere naar zijn kledingsmaak.

Hij vertelde dat hij amper waarde hecht aan mode. De kleding die hij wilt dragen hoeft niet van een duur merk te zijn. Hij heeft ook geen voorkeuren voor een merk. Het maakt hem tevens niet uit waar hij zijn kleren koopt. Hij vertelde over zijn outfit dat hij het droeg omdat de kleuren hem aanspraken. Hij vindt de kleur belangrijk bij kleding, belangrijker dan bijvoorbeeld het merk. Het liefst spendeert hij weinig geld aan kleding. Ook koopt hij niet zo vaak nieuwe kleren.

Accessoires vindt hij eveneens niet zo belangrijk. Het horloge dat hij droeg heeft hij al jaren lang. Verder droeg hij geen andere sieraden.

Je kan zijn kledingstijl omschrijven als ‘’Basic Style” of “Simple Style’’. Het maakt hem niet uit waar hij zijn kleding koopt en het mag lekker goedkoop en makkelijk zijn. Hij focust zich bij kleding meer op kleur dan op merk. Hij is het liefst simpel gekleed en daar voelt hij zich prima bij.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.